KÖPVILLKOR

Köpvillkor

Följande köp- och leveransvillkor gäller när du köper ballongbiljett av Ballongflyg i Kronoberg, organisationsnummer 559391-9383, på www.luftballongen.se.  
  1. Köp
På luftballongen.se kan du köpa din ballongbiljett. När du har köpt och betalat din biljett får du meddetsamma en orderbekräftelse och din/dina ballongbiljetter till din e-post. För att handla på luftballongen.se måste du vara 18 år.    
  1. Betalning
Betalning som sker samband med ordern. Vi accepterar Visa, Mastercard, American Express. Kortbetalningen sker via Stripe. en av världens ledande leverantörer av betaltjänster via Internet. Stripe garanterar en snabb och säker betalning som sker över en säker och krypterad anslutning, en så kallad SSL-säkrad anslutning. Läs mer om Stripes säkerhet här https://stripe.com/docs/security  
  1. Priser
Alla priser anges i SEK, 6 % moms ingår.  
  1.  
  2. Ångerrätt
Som konsument har du alltid 14 dagars ångerrätt på ballongbiljett som köpts via luftballongen.se. Kontakta oss så snart som möjligt via e-post om du ångrar ditt köp.    
  1. Giltighetstid
Din ballongbiljett gäller i 2 år från köpdatumet.    
  1. Force majeure
Om oförutsedda händelser som ligger utanför Ballongflyg i Kronobergs kontroll inträffar (ex. naturkatastrof, arbetskonflikt, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, myndighetsbeslut eller andra jämförbara händelser) och dessa händelser gör att vi inte kan hålla vårt avtal till dig som kund, befrias vi från detta på grund av ovanstående anledningar.  
  1.  
  2. Allmänna bestämmelser
För att flyga ballong med oss måste du vara minst 12 år och 130 cm. Om du är under 18 år ska minst en målsman följa med i korgen. Du ska vara vid allmän god hälsa och du ska orka stå upp i korgen under flygningen och kunna hålla i dig ordentligt vid landningen. Av säkerhetsskäl flyger vi ej dig som är gravid.  

Vill du ha e-postmeddelanden som du faktiskt kommer att läsa, inklusive de senaste nyheterna och exklusiva erbjudanden?

BALLONGFLYG I KRONOBERG

Har du en dröm om att flyga luftballong? Vi erbjuder dig möjligheten att få sväva ljudlöst över stad och natur, endast avbruten av brännaren som värmer luften i ballongens hölje. Vi flyger framför allt i Kronoberg men ibland tar vi flyguppdrag på andra platser. För önskemål om detta skicka oss en förfrågan. Att flyga luftballong och se sin hemstad från ovan är en magisk upplevelse och kommer att vara ett minne för livet.

© 2022 | BALLONGFLYG I KRONOBERG